FAQ

settings.tab.title.demo

Wat levert The Boost op?


Tijdens The Boost onderzoek je wat jouw kwaliteiten zijn en wat je belangrijk vindt in een baan. Je gaat op zoek naar bedrijven en functies die bij jou passen en je bedenkt wat jouw toegevoegde waarde is voor deze werkgevers. Zo ontstaat een overtuigend verhaal waarmee je de volgende stap in jouw loopbaan kunt zetten. Hierdoor wordt het makkelijker om werkgevers te overtuigen van wat jij te bieden hebt.
Kan ik al meedoen als ik een baan heb?


Jazeker! Heb je al een baan en ben je op zoek naar een baan die beter bij jou past? Of loopt je tijdelijke contract binnenkort af en wil je je oriënteren op een volgende stap? Dan kunnen wij je hierbij helpen. Bijvoorbeeld door je te leren hoe je overtuigend een sollicitatiegesprek voert.
Zijn er kosten verbonden aan het programma?


The Boost is een initiatief van de Flanderijn Foundation. We kunnen dit programma gratis aanbieden omdat de Flanderijn Foundation en haar partners alle kosten financieren. Wel verwachten we dat je je 100% inzet. Dat betekent dat je de online opdrachten maakt, aanwezig bent bij de trainingen en wekelijks contact hebt met je buddy.
Hoe ziet het online programma eruit?


In de eerste week krijg je toegang tot jouw persoonlijke online leeromgeving. In deze omgeving staan wekelijks nieuwe opdrachten voor je klaar die je in je eigen tijd en tempo maakt. Zo onderzoek je jouw kwaliteiten, krijg je feedback op je brief en cv en maak je een persoonlijk plan om een volgende stap in je carrière te zetten. Tijdens de workshops gaan we aan de slag met de inzichten die je in het online programma hebt opgedaan.
Welke maatregelen nemen jullie rondom corona?


Ook wij doen er alles aan om verspreiding van het corona virus te voorkomen. Daarbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. Aangezien de overheid adviseert om contacten zoveel mogelijk te bepreken, hebben we besloten om de trainingsdagen te vervangen door interactieve, online bijeenkomsten.

©2020 por Diego Sanardi. Todos los derechos reservados